Bejelentkezés

Logó

Adja meg e-mail címét és jelszavát!


Mégse

Jelszó megváltoztatása

Bejelentkezési segédlet

Kérjük, itt adja meg e-mail címét, hogy el tudjuk küldeni a szükséges linket, mellyel jelszava megadása nélkül, rögtön bejelentkezhet weboldalunkra!



Mégse

Kereső

 Dokumentumok közt nem keres!


Bemutatkozás
About us


Profilom

Profil szerkesztése Jelszó módosítása

Kijelentkezés

Nyelvparádé, 2017. november 17.

 

Ismét nagyszabású, az iskola egész közösségét érintő programra készülünk.

Ezúttal a nyelvek kerülnek középpontba! Bár ez a Xántusban megszokott, hiszen a célnyelvek mellett, a második idegen nyelveket is magas óraszámban tanulhatják a diákok.

De most fordul a kocka! Mi, nyelvtanárok mutatjuk be a diákoknak, érdekes, izgalmas, kissé rendhagyó tanítási órák keretein belül, a második idegen nyelvek országainak kultúráját, gasztronómiáját, történelmének, vagy akár kézművességének érdekességeit.

Számos anyanyelvi vendéget is várunk a rendezvényre, akik szülőföldjük ismeretével gazdagítják programjainkat.

Igazi nyelvi kavalkád lesz, hiszen iskolánkban az angol, a spanyol, az olasz, német, orosz és francia nyelvek mellett választható a japán és a kínai is!

Azok a diákok, akik már tanulják valamelyiket, kicsit más formában is megismerhetik azt, hogy milyen is az az ország, amelynek a nyelvét sajátíthatják el. A kny évfolyam diákjainak pedig segíteni próbálunk a választásban.

35 helyszínen nagyon változatos programok, többek között előadások, tájékoztatók, táncházak, gasztronómiai programok, nyelvi játékok, vetélkedők, kiállítások, filmvetítések várják a diákokat.

A különböző vetélkedők nyertesei részére az iskola, valamint néhány szponzor értékes ajándékokat ajánlottak fel.

                        Lakiné Tóth Gabriella
munkaközösség vezető