Bejelentkezés

Logó

Adja meg e-mail címét és jelszavát!


Mégse

Jelszó megváltoztatása

Bejelentkezési segédlet

Kérjük, itt adja meg e-mail címét, hogy el tudjuk küldeni a szükséges linket, mellyel jelszava megadása nélkül, rögtön bejelentkezhet weboldalunkra!



Mégse

Kereső

 Dokumentumok közt nem keres!


Bemutatkozás
About us


Profilom

Profil szerkesztése Jelszó módosítása

Kijelentkezés

A 2017/2018. tanévi tanulói tankönyvekkel kapcsolatos információ

 

A Magyar Kormány döntése alapján, a 2017. szeptember 01-én kezdődő tanévtől felmenő rendszerben a középiskolák első évfolyamán tanuló diákok is ingyenes tankönyvellátásban részesülnek. Az ingyenesség alanyi jogon jár.

Iskolánkban az ingyenes tankönyvellátásban érintett évfolyamok: 9. nyelvi előkészítő, illetve 9. évfolyam.

A 10., 11. és 12. évfolyamos tanulóink továbbra is térítés ellenében vehetik át tankönyveiket iskolánkban szeptember 1-jén. Ezeken az évfolyamokon kizárólag a kedvezményes tankönyvtámogatást igénylő tanulók kaphatják meg térítésmentesen tankönyvcsomagjukat.

A tankönyvek befizetésének határideje: 2017. szeptember 15.

A szülői felületen történő fizetés mellett lehetőség van banki átutalással is kiegyenlíteni a tankönyvek ellenértékét a számlán található KELLO bankszámlaszámra 64400068-30107825-11100049. Kérjük, ebben az esetben az utalás „közleményében” feltétlenül szíveskedjenek megadni a kifizetendő számla számát és a diák nevét vagy oktatási azonosítóját. Fizethetnek továbbá a postahivatalokban, míg a kijelölt 200 postán iskolakezdési utalvánnyal is kiegyenlíthető a számla. A postahivatalok listája elérhető a kello.hu/diakokesszulok menüben. 

A fizetős diákok esetén az iskolakezdés időszakában átvett tankönyvek vonatkozásában a diáknak/szülőnek 2017. szeptember 15-ig rendeléstől való elállási jogot biztosít a KELLO, az adott évi rendelése erejéig. Ebben az esetben a tankönyveket sértetlen állapotban, a KELLO-hoz kell visszaküldeni. Elállás esetén a posta- vagy egyéb költségek megfizetéséről a szülőnek/gondviselőnek kell gondoskodnia. Visszaküldési cím: Könyvtárellátó Nonprofit Kft.  (Üllő) Budaörs, OLK 1000. Az így postázott tankönyveket ellenőrizzük, visszaküldésük jogosságát kivizsgáljuk. Abban az esetben, ha nem indokolt a visszáruzás a szülő részéről (pl.: nincs iskolaváltás, osztályismétlés, költözés stb.; a tankönyvek nem a 2017/2018-as tanévre lettek megrendelve; kifogásolható a minőségük, pl.: pecsétesek, szakadtak, stb.) a KELLO nem visszáruzza a tankönyveket.

Budapest, 2017. augusztus 23.

Fodor Lajosné
tankönyvfelelős