Bejelentkezés

Logó

Adja meg e-mail címét és jelszavát!


Mégse

Jelszó megváltoztatása

Bejelentkezési segédlet

Kérjük, itt adja meg e-mail címét, hogy el tudjuk küldeni a szükséges linket, mellyel jelszava megadása nélkül, rögtön bejelentkezhet weboldalunkra!



Mégse

Kereső

 Dokumentumok közt nem keres!


Bemutatkozás
About us


Profilom

Profil szerkesztése Jelszó módosítása

Kijelentkezés

Szakképzési fejlesztési hozzájárulások

 

2008. szeptember 1-jétől jogszabályi változás értelmében a Térségi Integrált Szakképző Központok jogosultak fejlesztési támogatás befogadására.

A jogszabályi változásokhoz igazodva 10 iskolafenntartó 11 iskolája – köztük a Xántus János Két Tanítási Nyelvű, Gyakorló Gimnázium és Idegenforgalmi Szakközépiskola, Szakiskola és Szakképző Iskola - stratégiai szövetséget kötve, 2008. évben megalapította a KSZI Központi Szakképzési Intézet Zrt-t, melynek a Nemzeti Szakképzési és Fejlesztési Intézetnél vezetett nyilvántartásba vétele 2008. december 11-én megtörtént.

Intézményünk a KSZI Központi Szakképzési Intézeten keresztül, megállapodás megkötésével tudja fogadni a támogatásokat. A megállapodásban rögzített pénzeszközök a Xántus János Két Tanítási Nyelvű, Gyakorló Gimnázium és Idegenforgalmi Szakközépiskola, Szakiskola és Szakképző Iskola szakmai képzéséhez nyújtanak forrásokat.

A támogatók listája a www.kszi.hu címen megtekinthető.